Termeni si conditii

Termeni si Conditii

1. Acordul Utilizatorului

1.1 Prin utilizarea Site-ului megavoucher.ro si a oricaror elemente conexe ale acestuia (incluzand dar nelimitandu-se la pagina de Facebook, aplicatii mobile etc.) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile (“Acordul”) si Politica de Confidentialitate. Prezentul acord este incheiat intre dvs. si SC TECH 13 CONNECTIONS TRADING SRL (in cadrul prezentului Acord “noi”). Prezentul Acord poate fi modificat oricand, fara vreo notificare prealabila, orice modificare fiind postata pe Site. Continuarea utilizarii Site-ului reprezinta acordul dvs. cu privire la aceste modificari.

2. Inregistrare si Cerinte pentru Utilizator

2.1 Pentru a putea accesa diverse facilitati ale Site-ului trebuie sa fiti inregistrat ca membru. Ne veti furniza informatii personale inclusiv numele si adresa dvs., precum si o adresa de e-mail valida. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru acuratetea informatiilor transmise.

2.2 Prin utilizarea Site-ului si/sau a elementelor conexe va exprimati acordul expres ca noi sa va transmitem comunicari de marketing la adresa de e-mail utilizata la inregistrare, comunicari la care dvs. va puteti dezabona oricand. Consimtamantul dvs. pentru a primi diverse comunicari poate deriva si din utilizarea anumitor aspecte functionale ale Site-ului, cum ar fi mesaje de reamintire cu privire la expirarea valabilitatii voucherelor sau faptul ca aveti elemente in cos in cazul in care nu finalizati comanda.

2.3 Pentru a va inregistra ca membru si a folosi Site-ul trebuie sa aveti cel putin 18 ani si capacitatea legala de a fi parte a prezentului Acord.

3. Accesul si utilizarea Site-ului

3.1 Trebuie sa utilizati Site-ul doar prin interfetele oferite de noi si doar in concordanta cu prezentul Acord si orice lege aplicabila.

3.2 Sub nicio forma nu veti (incerca sa):

3.2.1 interveni asupra sau perturba Site-ul, serverul sau reteaua

3.2.2 utiliza data mining, roboti, screen scraping sau metode similare de colectare sau extractie a datelor

3.2.3 interveni asupra facilitatilor de securitate sau alte facilitati ale Site-ului

3.2.4 utiliza, copia, distribui continutul site-ului fara acordul nostru expres

3.3 Noi vom raporta orice activitate abuziva sau ilegala autoritatilor competente. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru actiunile desfasurate pe contul dvs. (inclusiv comenzile plasate pe contul dvs.) si trebuie sa pastrati in siguranta parola de acces. Nu suntem responsabili pentru nicio activitate neautorizata pe contul dvs. in cazul in care dvs. nu reusiti sa pastrati in siguranta datele de acces ale contului.

3.4 Dvs. nu veti utiliza contul altui membru fara acordul expres al nostru si/sau al sau. Daca suspectati sau aveti cunostiinta despre un eventual acces neautorizat la contul dvs. sau daca parola dvs. nu mai este sigura trebuie sa ne instiintati de indata pentru a putea sa luam/sa luati masurile necesare re-securizarii contului (inclusiv schimbarea parolei).

3.5 Nu garantam up-time de 100% al Site-ului si nu oferim nicio garantie pentru continutul site-urilor la care ne referim sau care fac referire la noi.

4. Accesul si utilizarea paginilor de Social Media

4.1 Nu ne asumam responsabilitatea pentru postarile tertilor pe paginile noastre de Social Media. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul postarilor dvs. pe paginile noastre de Social Media. Nu veti posta continut care:

4.1.1 Incalca termenii de utilizare al furnizorului de servicii de Social Media;

4.1.2 Este defaimator sau in contradictie cu prevederile legale;

4.1.3 Induce in eroare sau este inselator;

4.1.4 Este discriminator pe baze de rasa, sex, orientare sexuala, nationalitate, etnie sau religie;

4.1.5 Contine materiale politice sau religioase;

4.1.6 Este indecent, obscen sau pornografic;

4.1.7 Incalca drepturile intelectuale ale oricarei terte parte;

4.1.8 Contine informatii sau materiale promotionale;

4.1.9. Contine link-uri catre virusi, malware, spyware sau software similar.

5. Informatiile prezentate pe Site

5.1 Informatiile despre produsele disponibile pe Site sunt bazate pe materiale furnizate de terti (comercianti, furnizori, distribuitori, producatori). In afara de dispozitiile legale, nu ne asumam responsabilitatea pentru inadvertente sau erori cauzate de informatiile incorecte furnizate de catre aceste terte parti.

5.2 Dvs. va exprimati acordul expres de a face propriile verificari cu privire la informatiile furnizate si de a stabili daca voucherele pentru bunurile si/sau serviciile respective corespund nevoilor dvs. inainte de a comanda/achizitiona respectivele vouchere.

5.3 Din cauza limitarilor fotografice sau de ecran asociate cu diverse produse/servicii, exista posibilitatea ca unele dintre acestea sa prezinte mici inadvertente in realitate (de exemplu nuante de culoare). Totodata exista posibilitatea ca anumite elemente sa nu fie o reprezentare fidela a realitatii, anumite imagini avand caracter promotional.

6. Exonerarea de raspundere

6.1 In limitele maxime prevazute de lege ne declinam orice raspundere fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice natura cauzate de Site, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi sau prejudicii cauzate de:

6.1.1 erori, greseli sau inadvertente de pe Site sau paginile de Social Media;

6.1.2 actiunea sau inactiunea dvs. bazata pe informatii continute pe sau la care fac referire Site-ul sau orice site legat de acesta sau paginile de Social Media.;

6.1.3vatamari personale sau prejudicii ale proprietatilor de orice natura rezultate din accesarea sau utilizarea Site-ului;

6.1.4 orice acces neautorizat la serverele securizate pe care se afla Site-ul si folosirea neautorizata a informatiilor personale sau financiare care se afla pe acele servere;

6.1.5 orice intrerupere sau incetare a transmisiei catre sau dinspre Site;

6.1.6 orice bug-uri, virusi, troieni sau orice alt cod sau comunicare daunator care pot fi transmise catre sau prin intermediul Sit-ului de orice terta parte;

6.1.7 calitatea oricarui produs sau serviciu de pe Site sau site-urile legate;

6.2 Nu garantam, nu giram si nu ne asumam responsabilitatea pentru niciun produs sau serviciu oferit de terti prin intermediul Site-ului sau site-urilor legate sau care este prezentat prin bannere sau alte tipuri de publicitate. Nu vom fi parte si nici nu vom monitoriza in vreun fel tranzactiile intre dvs. si orice tert comerciant de bunuri si servicii.

6.3 Acolo unde orice lege aplicabila prevede o garantie care nu poate fi exclusa legal, raspunderea noastra va fi limitata strict la cerintele si in limitele legii.

6.4 Exceptand situatiile prevazute de lege, in nicio circumstanta, noi, afiliatii sau furnizorii nostri nu suntem raspunzatori pentru orice pierdere sau prejudiciu cauzate de sau in legatura cu Site-ul si prezentul Acord. Dvs. va exprimati acordul expres ca sunteti singurul raspunzator pentru legalitatea actiunilor dvs. in limitele legilor care vi se aplica. Dvs. va exprimati in mod expres acordul ca noi, afiliatii sau furnizorii nostri nu suntem raspunzatori pentru legalitatea actiunilor dvs.

6.5 Anumite servicii oferite pe Site pot fi prin insasi natura lor periculoase sau riscante sau pot necesita abilitati specifice pentru a fi accesate. Inainte de a le achizitiona, comanda, rezerva sau participa la acestea este in sarcina dvs. sa va informati cu privire la riscurile implicate si/sau abilitatile sau calificarile necesare pe care le implica.

6.6 Este in sarcina dvs. sa intreprindeti toate actiunile necesare in cazul in care doriti sa incheiati asigurari care sa acopere eventuale prejudicii provenite din bunurile sau serviciile pe care doriti sa le achizitionati sau sa solicitati comerciantului sa incheie o astfel de asigurare. Noi nu ne asumam nicio responsabilitate in acest sens.

7. Despagubiri

7.1 Dvs. ne veti despagubi pe noi si/sau angajatii nostri pentru orice pierdere (inclusiv cheluielile legale) sau prejudiciu provenite din plangeri, notificari, solicitari, procese formulate de terte parti impotriva dvs sau a noastra atunci cand acestea au legatura sau provin din incalcarea prezentului Acord.

8. Plasarea comenzilor

8.1 Dvs. sunteti raspunzator pentru comenzile plasate pe contul dvs., inclusiv pentru orice erori sau discrepante in comenzi cauzate de dvs.

8.2 Vocuherele pentru produse si servicii prezente pe Site nu constituie o oferta de vanzare. Ele reprezinta o invitatie la utilizare.

8.3 Comenzile plasate de dvs. reprezinta o oferta de cumparare pentru:

8.3.1 vouchere pentru diverse produse si servicii apartinand unor terte parti la pretul si in conditiile mentionate pe Site, in conditiile prezentului Acord.

8.4 Produsele din cosul dvs. nu sunt considerate rezervate pana la finalizarea achizitiei. Comenzile sunt confirmate doar dupa plata integrala.

8.5 Noi putem sa respingem comenzile dvs., inclusiv in circumstante in care avem suspiciuni cu privire la frauda cu carduri bancare, sau ajungem in imposibilitatea de a livra voucherele comandate sau in cazul in care exista erori cu privire la pretul sau descrierea voucherelor pe Site.

8.6 Dvs. trebuie sa revizuiti cu atentie comanda dvs. inainte de a o plasa. Odata confirmata nu puteti anula sau modifica comanda. In cazul in care aveti o problema cu comanda dvs., trebuie sa parcurgeti procesul normal de returnare prevazut de prezentul Acord.

8.7 In cazul in care noi va anulam o comanda sau nu o putem onora vom returna integral toate sumele de bani incasate de la dvs. pentru comanda respectiva.

9. Pretul, Plata si Utilizarea Cupoanelor de Reducere

9.1 Pretul voucherelor si a oricaror alte costuri suplimentare este afisat in LEI si reprezinta valoarea curenta la momentul afisarii. Acestea pot fi insa modificate. Toate platile trebuiesc receptionate integral inaintea emiterii voucherului. In cazul in care plata nu este receptionata sau este refuzata de catre noi, banca dvs. sau emitentul cardului nu putem si nu vom retine voucherele pentru comanda dvs.

9.2 Un cod de reducere este valabil pentru o singura tranzactie si nu poate fi utilizat concomitent cu alte tipuri de discount.

10. Vouchere: Utilizare si Activare

10.1 Voucherele vor fi transmise prin e-mail dupa finalizarea comenzii. Nu ne asumam responsabilitatea pentru voucherele netransmise din cauze sau in circumstante care depasesc controlul nostru.

10.2 Toate voucherele vandute pe Site sunt oferite din partea unor comercianti terte parti. Toate voucherele achizitionate pot fi folosite doar pentru bunurile sau serviciile mentionate apartinand comerciantului respectiv si pot fi utilizate/activate doar in perioada/ele mentionate pe voucher. Comerciantul respectiv este cel care vinde voucherul respectiv si este unic raspunzator pentru onorarea oricarui voucher achizitionat de pe Site.

10.3 In cazul achizitiei de bunuri si servicii prin utilizarea/activarea voucherului achizitionat de pe Site, dvs. declarati ca ati luat la cunostiinta ca un comerciant terta parte este furnizorul bunruilor sau serviciilor si nu noi.

10.4 In limitele prevazute de lege, noi nu ne asumam nicio responsabilitate si nu oferim nicio garantie cu privire la standardele oricarui bun sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de comerciant.

10.5 Voucherul nu reprezinta o valoare stocata si deci nu poate fi folosit partial/incremental, exceptand situatiile in care este mentionat expres acest fapt. Voucherele nu pot fi schimbate sau activate in vederea obtinerii de bani lichizi. Un voucher poate combinat cu o alta forma de discount sau oferta promotionala doar daca este mentionat acest fapt de catre comerciant.

10.6 Noi si/sau comerciantul nu suntem raspunzatori pentru voucherele furate sau utilizarea frauduloasa a codului unic al voucherului de catre terte parti (altele decat noi sau comerciantul).

10.7 Voucherele pot contine conditii suplimentare fata de prezentul Acord. In cazul unor dezacorduri cu prezentul reguament, conditiile din voucher prevaleaza.

10.8 Voucherele pot fi transferate, transmise, daruite altor persoane (recipient cadou) si pot fi utilizate/activate de acestea in conditiile prezentului regulament.

11. Vouchere: Disponibilitatea Bunurilor si Serviciilor si Programari

11.1 Va exprimati in mod expres acordul si luati la cunostiinta ca:

11.1.1 in cazurile in care comerciantii ofera servicii pe baza de “sesiuni” sau intervale de timp, durata serviciului este indicativa si aproximativa;

11.1.2 comerciantii nu au nicio obligatie sa va ofere prioritate fata de clientii obisnuiti care platesc pretul intreg si toate serviciile sunt oferite in functie de disponibilitate;

11.1.3 in cazurile in care comerciantii ofera experiente bazate pe itinerarii sau pe evenimente programate, programul si/sau ordinea acestora poate varia din cand in cand;

11.1.4 unii comercianti in functie de tipul de servicii oferit pot impune conditii precum varsta minima sau anumite restrictii cu privire la greutate, starea de sanatate sau alti factori. Este in sarcina dvs. sa confirmati incadrarea in detaliile oricarei restrictii aplicabile inainte de a achizitiona voucherul sau a face o rezervare;

11.1.5 fotografiile care apar pe site pentru a ilustra detaliile ofertelor comerciantilor sunt in general cele care ne-au fost puse la dispozitie de catre comercianti sau au fost alese de noi dintre acestea. Acestea au titlu indicativ cu privire la serviciile sau locatiile la care serviciile sunt oferite de comercianti. Spre exemplu poate fi selectata doar una dintre locatiile la care sunt oferite serviciile, iar aceasta sa nu fie cea din zona dvs.

11.1.6 faptul ca pentru diverse servicii exista o plaja mai larga de timp pentru valabilitatea sau disponibilitatea ofertei nu va garanteaza disponibilitatea in cazul unei programari din scurt;

11.1.7 meniurile restaurantelor prezentate pe Site sunt indicative si pot fi modificate fara nicio notificare;

11.1.8 in cazurile in care comerciantii ofera un parcurs sau o serie de sesiuni (cum ar fi tratamente de infrumusetare) acestea ar putea trebui programate la anumite intervale pentru a le maximiza eficienta sau a evita riscuri asupra starii de sanatate.

12. Vouchere: Rezervari si Anulari

12.1 Toate serviciile promovate pe site sunt oferite de comercianti si depind de disponbilitate. Anumite servicii necesita rezervare in avans. Recomandam programarea cat mai rapida. Perioadele de varf (cum ar fi weekend-urile) ar trebui rezervate cu mult inainte. Nu garantam disponibilitatea serviciilor la orele si datele preferate de dvs.

12.2 Rezervarile pentru bunuri si servicii sunt subiectul politicii comerciantului. Exista posibilitatea ca atunci cand anulati o programare ca voucherul sa fie anulat sau sa trebuiasca sa platiti o taxa suplimentara comerciantului. Anularile din scurt pot duce la anularea voucherului dvs. daca comerciantul nu poate ocupa locul dvs cu un alt client.

12.3 Comerciantii isi rezerva dreptul sa anuleze si sa reprogrameze rezervarile in cazul unor evenimente neprevazute. In limitele prevazute de lege nu ne asumam responsabilitatea si nu va vom despagubi pentru cheltuielile efectuate de dvs. sau oricarea alta persoana in aceste situatii.

13. Vouchere: Politica de retur

13.1 Ca urmare a notificarii dvs. prealabile vom contacta comerciantul pentru a rezolva reclamatiile dvs. In cazul in care reclamatiile dvs nu pot fi solutionate veti fi despagubit in conditiile legii si ale prezentului regulament.

13.2 Veti fi rambursat sau reprogramat, sau orice alta reparatie atunci cand:

13.2.1 Comerciantul nu poate furniza bunurile sau serviciile in cadrul perioadei de valabilitate a voucherului;

13.2.2 Bunurile sau serviciile furnizate de comerciant nu sunt utilizabile pentru scopul prezentat, prezinta diferente semnificative de calitate sau prezinta diferente materiale semnificative fata de prezentarea de pe Site;

13.2.3 Bunurile sau serviciile nu sunt furnizate intr-un cadru de timp rezonabil, luand in calcul valabilitatea voucherului ;

13.2.4 Am decis retragerea ofertei de la vanzare

13.3 Veti fi rambursat in conformitate cu clauza 13.2.1 doar daca ati avut incercari repetate de a folosi voucherul in cadrul perioadei de valabilitate si veti putea furniza dovezi in acest sens. Toate serviciile promovate pe Site sunt oferite de comercianti si depind de disponibilitate. Nici noi si nici comericantul nu suntem raspunzatori pentru neutilizarea voucherului din motive care depasesc controlul nostru, inclusiv pentru neutilizarea lui pentru ca dvs. nu puteti onora perioadele disponibile pentru rezervari. Fiecare reclamatie va fi analizata separat in concordanta cu politica noastra de retur.

13.4 Daca o rezervare este anulata din motive care depasesc controlul comerciantului (conditii meteo nefavorabile, defectiuni diverse), sunteti obligat sa permiteti comerciantului sa va ofere perioade alternative pentru rezervare. In cazul in care exista disponibilitate, comerciantul va poate reprograma si in afara termenului de valabilitate al voucherului.  Veti fi rambursat atunci cand:

13.4.1 Programarea sau rezervarea dvs. este anulata de comerciant de mai mult de 3 ori consecutive in perioada de valabilitate a voucherului;

13.4.2 Vi s-a oferit o programare alternativa in afara perioadei de valabilitate a voucherului si comerciantul o anuleaza.

13.5 In cazul in care nu:

13.5.1 contactati comerciantul in termenul prezentat ca “Rezervarile se pot face pana la data de:”

13.5.2 nu efectuati incercari rezonabile sa obtineti o rezervare in cadrul perioadei de valabilitate a voucherului;

Voucherul devine nul si nu veti fi rambursat;

13.6 Voucherele expirate nu se pot returna.

13.7 In cazul in care va razganditi asupra unui voucher achizitionat de pe site-ul nostru, acesta poate fi „returnat” in termen de 15 zile fara nicio explicatie, doar daca voucherul nu a fost utilizat.

13.8 Toate solicitarile si reclamatiile vor fi transmise pe adresa retur@megavoucher.ro

14. Vouchere: Procesul de solicitare retur

14.1 Toate solicitarile vor fi transmise pe adresa retur@megavoucher.ro si vor:

14.1.1 contine codul voucherului;

14.1.2 contine descrierea detaliata a problemei

14.1.3 fi transmise intr-un interval de timp rezonabil de la momentul in care a fost generata nemultumirea;

14.2 Exista posibilitatea sa confruntam detaliile reclamatiei dvs. cu comerciantul si sa va solicitam informatii si/sau dovezi suplimentare.

14.3 Rambursarea va fi efectuata in contul din care ati efectuat plata catre noi.

14.4 Putem refuza reclamatiile pe care le consideram ca nefondate.

14.5 Refuzul nostru de a va rambursa nu va impiedica sa solicitati rambursarea de la comerciant.